-->
--> BONCUK KIRTASİYE'YE DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ. --> -->YENİ REKOR 17 ARALIK PAZAR GÜNÜ TEKİL 2119 GİRİŞ OLMUŞTUR. BİZİ TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ. --> BULUNAN İŞYERLERİ SAHİPLERİNİN İSTEĞİ ÜZERİNE EKLENMEKTEDİR. BULAMADIĞINIZ İŞYERİ NUMARALARI İÇİN İŞYERİ SAHİPLERİNE TALEPTE BULUNABİLİRSİNİZ -->SİTEMİZ DÜZENLİ ARALIKLARLA GÜNCELLENMEKTEDİR. -->TAKLİTLERİMİZDEN SAKININ :) -->İŞYERİNİZİ EKLEMEK İSTİYORSANIZ YUKARIDAKİ MENÜLERİ KULLANABİLİRSİNİZ.

19 Ekim 2014 Pazar

İYİ REKLAM KAZANDIRIR...

        Sizde günlük ortalama 800 tekil ve 2000 çoğul hitimizin olduğu ve giderek artmaya devam ettiği sitemizde reklam vermek istemez misiniz? Üstelik uygun fiyatlar sizleri bekliyor.Sizlerde diğer alanlardan birini kiralayarak müşteri ve siparişlerinizi arttırabilirsiniz.

Aklınızdaki sorular?

-Neden el broşürü değilde siz?
Cevap: El broşürünü çoğu müşteri alır ama kısaca bakıp atar ve biz broşüre göre daha masrafsızız
-Neden reklam panoları varken siz?
Cevap: Reklam panolarına genellikle gündüz bakılıyor hayatımıza  bakarsak saat 19.00 ile 03.00 arası acıkma dolayısıyla sipariş artıyor. Kendinizi müşterinizin yerine koyun acıktığınızda çıkıp reklam panosuna mı bakarsınız? İnternete mi yazarsınız? Üstelik panoların reklam ücretleriyle bizim ücretlerimiz arasındaki fark belli iken...
Özetleyecek olursak;
Sitemizin tekil hit trafiği Kötekli'deki telefon numaralarının Google'de aranmasıyla ortalama 1300'ü buluyor birisi başka birşey ararken geldiği sayfamızda sizin kampanyalı satışlarınızın reklamını görmesiyle sizin ürününüze kayabiliyor. Hitlerimizin %60'ı  geri dönüt yani daha önce siteye girmiş kişilerden oluşuyor buda logonuzun bilinçaltına yerleşmesini sağlıyor. İnternetten siparişin sürekli arttığı ülke genelinde sizinde yemeksepeti.com'a üye olmanızı öneriyoruz. Karşılaştırmaların sonucu ortadayken sizi de bu piyasaya çağırıyor ve deneyimi bizimle yaşamanız için sitemize bekliyoruz...

Sitemizin İstatistikleri;
Yeni Sayaç Kaydı Yapılıyor.

GOOGLE'da Birinci Sırada Olduğumuz Kelimeler;
Tıklayarak Kontrol Edebilirsiniz.




SPONSORLUK AYLIK 200 TL İLE ÜCRETLENDİRİLİR.

SİSTEM NASIL İŞLİYOR?

Sistemimiz bizimle iletişime geçmenizle başlamış olur. Sistemimizde önümüzdeki ayın ödemesi bugünden yapılır. Yani peşin alım yapılır bir ay boyunca yayınlanır. Ödemenizi yapmamanız halinde kaldırılır. Sizden sonraki sponsor sizin yerinize geçer. En üste nasıl çıkarım sorusunun cevabı da budur aslında. Bu sistem ödemelerin düzenli alınabilmesi adına yapılmıştır. Sisteme giren herkes bu hükümleri kabul etmiş sayılır. 

Saygılarımızla...
AKTİF YÖNETİCİ;
CEMAL UYAR
İlginiz için teşekkürler .

Sizde boş alanları kiralayarak rekabetten geri kalmayın...
İletişim Adresleri:
Gmail: koteklicity48@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/koteklicity?fref=ts


0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Çok Değerlidir...

👓 TOPLAM GÖRÜNTÜLEME

⭐Haftanın En'leri

📜Son Yorumlar

DESTEKÇİLER

Bumerang - Yazarkafe
View My Stats sayaç