-->
--> BONCUK KIRTASİYE'YE DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ. --> -->YENİ REKOR 17 ARALIK PAZAR GÜNÜ TEKİL 2119 GİRİŞ OLMUŞTUR. BİZİ TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ. --> BULUNAN İŞYERLERİ SAHİPLERİNİN İSTEĞİ ÜZERİNE EKLENMEKTEDİR. BULAMADIĞINIZ İŞYERİ NUMARALARI İÇİN İŞYERİ SAHİPLERİNE TALEPTE BULUNABİLİRSİNİZ -->SİTEMİZ DÜZENLİ ARALIKLARLA GÜNCELLENMEKTEDİR. -->TAKLİTLERİMİZDEN SAKININ :) -->İŞYERİNİZİ EKLEMEK İSTİYORSANIZ YUKARIDAKİ MENÜLERİ KULLANABİLİRSİNİZ.

29 Ekim 2013 Salı

Muğla Belediyesi, Kötekli Mahallesi’ne yağmur suyu drenaj hattı yapılması için çalışma başlattı.
Kötekli Mahallesi’ne yapılacak yağmur suyu drenaj hattı için yapılan ihale ile, 9266 metre uzunluğunda hat döşenecek. 120 iş günü içerisinde bitirilmesi planlanan drenaj hattı  KDV dahil 1 milyon 472 bin 070 TL ye mal olacak.


Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Kötekli Mahallesi’ne yapılmakta olan yağmur suyu drenaj hattı ile kış aylarında yağmur suyu yüzünden yaşanılan sıkıntıların önüne geçmiş olacağız. Muğlamız diğer illere göre sonbahar ve kış aylarında daha çok yağmur alıyor. Bu yüzden vatandaşlarımızın bu mevsimlerde sıkıntı yaşamaması için çalışmalarımız devam ediyor.” dedi. 

Kötekli'ye yağmur önlemi alınıyor, Kötekli'ye yağmur önlemi alınıyor, Kötekli'ye yağmur önlemi alınıyor, Kötekli'ye yağmur önlemi alınıyor, Kötekli'ye yağmur önlemi alınıyor, Kötekli'ye yağmur önlemi alınıyor, Kötekli'ye yağmur önlemi alınıyor, Kötekli'ye yağmur önlemi alınıyor, Kötekli'ye yağmur önlemi alınıyor, Kötekli'ye yağmur önlemi alınıyor, Kötekli'ye yağmur önlemi alınıyor,Kötekli'ye yağmur önlemi alınıyor , Kötekli Direnaj

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Çok Değerlidir...

👓 TOPLAM GÖRÜNTÜLEME

⭐Haftanın En'leri

📜Son Yorumlar

DESTEKÇİLER

Bumerang - Yazarkafe
View My Stats sayaç