-->
--> BONCUK KIRTASİYE'YE DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ. --> -->YENİ REKOR 17 ARALIK PAZAR GÜNÜ TEKİL 2119 GİRİŞ OLMUŞTUR. BİZİ TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ. --> BULUNAN İŞYERLERİ SAHİPLERİNİN İSTEĞİ ÜZERİNE EKLENMEKTEDİR. BULAMADIĞINIZ İŞYERİ NUMARALARI İÇİN İŞYERİ SAHİPLERİNE TALEPTE BULUNABİLİRSİNİZ -->SİTEMİZ DÜZENLİ ARALIKLARLA GÜNCELLENMEKTEDİR. -->TAKLİTLERİMİZDEN SAKININ :) -->İŞYERİNİZİ EKLEMEK İSTİYORSANIZ YUKARIDAKİ MENÜLERİ KULLANABİLİRSİNİZ.

12 Aralık 2013 Perşembe

Öğrenci mahallesi olan Kötekli'de soğuk havayla beraber gelen fırtına hayatı olumsuz etkiliyor. Öğrencilerin otobüs duraklarında beklerken üşüdüğü ve yolda uçma tehlikesi yaşandığı görülüyor :) zayıf olanlar ceplerine taş doldursunlar tabi o işin şakası ama bu fırtına ne zaman bitecek aşağıdaki haberde meteorolojiden gelen açıklamada yer alıyor....




Ağaçlar devrilirken Bodrum ve Ortaca ilçelerinde çok sayıda balıkçı teknesi battı, ahşap iskeleler hasar gördü. Narenciye bahçelerindeki ağaçlarda da zarar olduğu belirtildi. Fırtına sebebiyle Bodrum İstanköy arası feribot seferleri yapılamadı. Güllük'ten İsrail'e kuru yük götüren gemiler, çareyi Akyarlar, OrtakentYahşi ve Bitez koylarına sığınmakta buldu. Meteoroloji yetkilileri, fırtınanın yarın akşam saatlerinden itibaren etkisini kaybedeceğini bildirdi.


Etiketler: "Köteklide Fırtına", "Kötek'lide Fırtına Hayatı Olumsuz Etkiliyor", "Kötekli'de Soğuk Ne zaman Bitecek", "Köteklide Fırtına Ne Zaman Bitecek?", "Kötekli'de Fırtına Ne Zaman Bitecek?", "Köteklide Fırtına", "Kötek'lide Fırtına Hayatı Olumsuz Etkiliyor", "Kötekli'de Soğuk Ne zaman Bitecek", "Köteklide Fırtına Ne Zaman Bitecek?", "Kötekli'de Fırtına Ne Zaman Bitecek?", "Köteklide Fırtına", "Kötek'lide Fırtına Hayatı Olumsuz Etkiliyor", "Kötekli'de Soğuk Ne zaman Bitecek", "Köteklide Fırtına Ne Zaman Bitecek?", "Kötekli'de Fırtına Ne Zaman Bitecek?"

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Çok Değerlidir...

👓 TOPLAM GÖRÜNTÜLEME

⭐Haftanın En'leri

📜Son Yorumlar

DESTEKÇİLER

Bumerang - Yazarkafe
View My Stats sayaç