-->
--> BONCUK KIRTASİYE'YE DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ. --> -->YENİ REKOR 17 ARALIK PAZAR GÜNÜ TEKİL 2119 GİRİŞ OLMUŞTUR. BİZİ TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ. --> BULUNAN İŞYERLERİ SAHİPLERİNİN İSTEĞİ ÜZERİNE EKLENMEKTEDİR. BULAMADIĞINIZ İŞYERİ NUMARALARI İÇİN İŞYERİ SAHİPLERİNE TALEPTE BULUNABİLİRSİNİZ -->SİTEMİZ DÜZENLİ ARALIKLARLA GÜNCELLENMEKTEDİR. -->TAKLİTLERİMİZDEN SAKININ :) -->İŞYERİNİZİ EKLEMEK İSTİYORSANIZ YUKARIDAKİ MENÜLERİ KULLANABİLİRSİNİZ.

16 Şubat 2014 Pazar

Bereket  Fırını Karya Cafe ve Bistro Unlu Mamülleri


Adres: Sıtkı Koçman Caddesi Üzeri Kötekli Muğla

Menüler: Kahvaltı, Brunch, Öğle yemeği




Bereket Ekmek Kötekli'ye Gidenlerden Yorumlar;

- Ekmek ve pastalari mukemmel, geri kalani icin bir sey diyemeyecegim. Ayrica kahvalti tabagi biraz daha iyi/dolu olaymis iyiymis :)

- Emekle harmanlanmış lezzet kokuyor burası..

- Herşey çok güzeldi teşekkürler fahrettin abi

Etiketler: "Bereket Ekmek Kötekli", "Bereket Ekmek Nerede", "Bereket Ekmek Foursquare", "Bereket Ekmek Facebook", "Muğla Kötekli Kahvaltı", "Muğla Kötekli Fırınları", "Muğla Kötekli Unlu Mamulleri", "Muğla Kötekli Pastaneleri", "Muğla Kötekli Gözleme", "Kötekli Hamur", "Kötekli Ha ve Mur", "Kötekli Ha & Mur"


1 yorum:

  1. Temiz bakımlı hijyenik bir ortamda hizmet sunulmaktadır, ürünler taze ve lezzetli yemekler kaliteli pastalar, tatlılar börek çeşitleri kahvaltı aradığınız kriterlere uygun ihtiyaçlarınızı karşılamak için ideal bir seçim

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Çok Değerlidir...

👓 TOPLAM GÖRÜNTÜLEME

⭐Haftanın En'leri

📜Son Yorumlar

DESTEKÇİLER

Bumerang - Yazarkafe
View My Stats sayaç