-->
--> BONCUK KIRTASİYE'YE DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ. --> -->YENİ REKOR 17 ARALIK PAZAR GÜNÜ TEKİL 2119 GİRİŞ OLMUŞTUR. BİZİ TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ. --> BULUNAN İŞYERLERİ SAHİPLERİNİN İSTEĞİ ÜZERİNE EKLENMEKTEDİR. BULAMADIĞINIZ İŞYERİ NUMARALARI İÇİN İŞYERİ SAHİPLERİNE TALEPTE BULUNABİLİRSİNİZ -->SİTEMİZ DÜZENLİ ARALIKLARLA GÜNCELLENMEKTEDİR. -->TAKLİTLERİMİZDEN SAKININ :) -->İŞYERİNİZİ EKLEMEK İSTİYORSANIZ YUKARIDAKİ MENÜLERİ KULLANABİLİRSİNİZ.

2 Mart 2014 Pazar

Özer Fatih Kız Öğrenci Evleri Kötekli 
Açıklama: Özer Fatih Kız Öğrenci Evleri Muğla Üniversitesine yürüme mesafesinde merkezi bir konumda bulunan, merkezi ısıtmalı, kalite ve rahatlık ön planda tutularak tasarlanmış, sıfır daireleri ile kız öğrencilere yönelik bir yaşam alanıdır.
Tek ve çift kişilik sıfır eşyalı odalarda ihtiyacınız olabilecek her şey düşünülmüştür. Sizi de ailemizde görmeyi diler, tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Telefon:0252 223 90 23
Mobil Telefon:0538 698 48 48
0507 751 15 15
Adres:Sıtkı Koçman Caddesi No:56 Kötekli - MUĞLA
Email:bilgi@ozerfatihkizogrencievleri.com
İnternet Sitesi:http://www.ozerfatihkizogrencievleri.com/
Kampüse Uzaklık:100 m
 Kaynak: http://www.yurtapart.com/incele.aspx?ID=8

Etiketler: "Özer Fatih Kız Öğrenci Evleri Kötekli", "Kötekli Apart", "Kötekli Kız Öğrenci Apartları", "Kötekli Kız Öğrenci Evleri Muğla", "Kötekli Muğla Kız Öğrenci Evleri","Özer Fatih Kız Öğrenci Evleri Kötekli", "Kötekli Apart", "Kötekli Kız Öğrenci Apartları", "Kötekli Kız Öğrenci Evleri Muğla", "Kötekli Muğla Kız Öğrenci Evleri"

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Çok Değerlidir...

👓 TOPLAM GÖRÜNTÜLEME

⭐Haftanın En'leri

📜Son Yorumlar

DESTEKÇİLER

Bumerang - Yazarkafe
View My Stats sayaç