-->
--> BONCUK KIRTASİYE'YE DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ. --> -->YENİ REKOR 17 ARALIK PAZAR GÜNÜ TEKİL 2119 GİRİŞ OLMUŞTUR. BİZİ TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ. --> BULUNAN İŞYERLERİ SAHİPLERİNİN İSTEĞİ ÜZERİNE EKLENMEKTEDİR. BULAMADIĞINIZ İŞYERİ NUMARALARI İÇİN İŞYERİ SAHİPLERİNE TALEPTE BULUNABİLİRSİNİZ -->SİTEMİZ DÜZENLİ ARALIKLARLA GÜNCELLENMEKTEDİR. -->TAKLİTLERİMİZDEN SAKININ :) -->İŞYERİNİZİ EKLEMEK İSTİYORSANIZ YUKARIDAKİ MENÜLERİ KULLANABİLİRSİNİZ.

16 Nisan 2014 Çarşamba

KARABAĞLAR YAYLASI

Muğla'nın en gözde yaylarından olan Karabağlar Yaylası Muğla'ya 3 km uzaklıkta olup  adının aksine Muğla'dan aşağıda kalan bir yayladır. Zaten Muğla rakım olarak yayla sayılabilecek yüksekliktedir. Bu yayla sebze meyve yetiştiriciliği, hayvan besiciliği ,kültürel eğlence ve ekonomik hareketliliğin fazla olduğu mekanlardan biridir. Bu yaylada yurt adını alan ailelere ait parselle vardır ve bu parselle ailelerin adlarıyla anılır.

Karabağlar kahvesi de bir kahvenin aksine kültür yeri yani bakkal, kahvehane, mescid, demirci vb yerleriyle dut kavak ceviz ağaçlarının gölgesinde konaklayabileceğniz mükemmel bir yerdir. Daha detaylı bilgi için http://www.muglakulturturizm.gov.tr/TR,73671/karabaglar-yayla-kahveleri.html adresini ziyaret edebilirsiniz...

Etiketler: "Karabağlar Yaylası ve Kahveleri", "Karabağlar Yaylası ve Kahveleri nasıl bir yer", "Karabağlar Yaylası ve Kahveleri nerede?", "Karabağlar Yaylası Ulaşım", "Karabağlar Yaylası Gezi", "Muğla Karabağlar Yaylası", "Muğla Karabağlar Yaylası Nerede?", "Muğla Karabağlar Kahvehaneleri", "Muğla Karabağlar Kahveleri", "Muğla Gezi Yerleri", "Karabağlar Yaylası ve Kahveleri", "Karabağlar Yaylası ve Kahveleri nasıl bir yer", "Karabağlar Yaylası ve Kahveleri nerede?", "Karabağlar Yaylası Ulaşım", "Karabağlar Yaylası Gezi", "Muğla Karabağlar Yaylası", "Muğla Karabağlar Yaylası Nerede?", "Muğla Karabağlar Kahvehaneleri", "Muğla Karabağlar Kahveleri", "Muğla Gezi Yerleri"

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Çok Değerlidir...

👓 TOPLAM GÖRÜNTÜLEME

⭐Haftanın En'leri

📜Son Yorumlar

DESTEKÇİLER

Bumerang - Yazarkafe
View My Stats sayaç