-->
--> BONCUK KIRTASİYE'YE DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ. --> -->YENİ REKOR 17 ARALIK PAZAR GÜNÜ TEKİL 2119 GİRİŞ OLMUŞTUR. BİZİ TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ. --> BULUNAN İŞYERLERİ SAHİPLERİNİN İSTEĞİ ÜZERİNE EKLENMEKTEDİR. BULAMADIĞINIZ İŞYERİ NUMARALARI İÇİN İŞYERİ SAHİPLERİNE TALEPTE BULUNABİLİRSİNİZ -->SİTEMİZ DÜZENLİ ARALIKLARLA GÜNCELLENMEKTEDİR. -->TAKLİTLERİMİZDEN SAKININ :) -->İŞYERİNİZİ EKLEMEK İSTİYORSANIZ YUKARIDAKİ MENÜLERİ KULLANABİLİRSİNİZ.

10 Kasım 2014 Pazartesi



Kötekli Deprem
Kötekli Sabah Saatlerinde Sallandı
Sabah saatlerinde Muğla'nın Ula ilçesinde meydana gelen deprem 'şiddet' karmaşasını da beraberinde getirdi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü depremin yerin 12.9 km derinlikte ve 4.6 şiddetinde olduğunu açıklarken, AFAD Deprem Dairesi Baskanlığı Deprem Bilgilendirme Servisi ön değerlendirme sonuçlarına dayanarak depremin yerin 14.46 km derinlikte ve 4.8 şiddetinde olduğunu açıkladı. İki kurumun depremi farklı şiddetle açıklaması kamuoyunda 'Hangisine inanacağız?' sorusunu akıllara getirdi. Konuyu Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Ulusal Deprem İzleme Merkezi Müdür Yardımcısı Kıvanç Kekovalı'ya sorduk.
"DEĞİŞİKLİK GÖSTEREBİLİR"

Kekovalı yaptığı açıklamada, "AFAD farklı biz farklı istasyonlar kullanıyoruz. Bu yüzden depremin şiddeti ve derinliği gibi bilgiler değişiklikler gösterebilir. Muğla'da meydana gelen deprem orta şiddette bir depremdir. Burada önemli olan depremin hasar yaratıp yaratmadığıdır. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü olarak önceliğimiz depremin şiddetini en kısa zamanda açıklamaktır" dedi. 
Etiketler: "Kötekli Deprem", "Muğla Kötekli Sallandı", "Muğla Kötekli Deprem", "Kötekli Muğla Deprem", "Kötekli Kaç şiddetinde Sallandı"

Kaynak:http://www.mersinim.net/guncel/mugla-kac-buyuklugunde-sallandi-h147232.html

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Çok Değerlidir...

👓 TOPLAM GÖRÜNTÜLEME

⭐Haftanın En'leri

📜Son Yorumlar

DESTEKÇİLER

Bumerang - Yazarkafe
View My Stats sayaç