-->
--> BONCUK KIRTASİYE'YE DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ. --> -->YENİ REKOR 17 ARALIK PAZAR GÜNÜ TEKİL 2119 GİRİŞ OLMUŞTUR. BİZİ TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ. --> BULUNAN İŞYERLERİ SAHİPLERİNİN İSTEĞİ ÜZERİNE EKLENMEKTEDİR. BULAMADIĞINIZ İŞYERİ NUMARALARI İÇİN İŞYERİ SAHİPLERİNE TALEPTE BULUNABİLİRSİNİZ -->SİTEMİZ DÜZENLİ ARALIKLARLA GÜNCELLENMEKTEDİR. -->TAKLİTLERİMİZDEN SAKININ :) -->İŞYERİNİZİ EKLEMEK İSTİYORSANIZ YUKARIDAKİ MENÜLERİ KULLANABİLİRSİNİZ.

24 Aralık 2014 Çarşamba

Öğrencilere Kişiselleştirilmiş KentKart Geliyor...
    Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından KentKart'ların kişiselliştirilmesi için değişimler başlatıldı. Daha önce KentKart kullananlardan değişim ücreti alınmayacak yeni alacak için ücret değişmiyor yine 5 TL'dir. Değişim için Kötekli açık pazar yerine KentKart basım merkezi kuruldu. Gelirken KentKart bakiyesini bitirmenizi öneririz.

Değişim İçin Gerekli Belgeler;

- 2014 2015 Bandrollü Öğrenci Kimlik Belgesi Fotokopisi
- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
- 1 adet vesikalık fotoğraf (Son 6 Ayda Çekilmiş)

Saatler: 08.30 - 16.00

Değişim Yeri: Kötekli Açık Pazaryeri Seyahat Kartları Başvuru Noktası

2015 Ücret Tarifesi İçin Tıkla...


Etiketler: "KentKart değişim yeri kötekli", "Kötekli Kent Kart Değişim Noktaları", "Kötekli Kent Kart Değişim Merkezi", "Kötekli KenKart Basım Merkezi", "Kötekli Kent Kart Değişimi İçin gerekli evraklar", "KentKart Değişimi için ne gerekiyor?", "KentKart değişimi için gerekli şeyler", "KentKart Değişim merkezi adresleri", "Kötekli Kent Kart Değişim Merkezi Nerede?", "KentKartımı nasıl değiştiririm", "KentKartlar değişiyor", "KentKartlar Kişiselleşiyor", "KentKart için gerekli evraklar", "Muğla KentKart için gerekli şeyler", "Muğla KentKart evrakları  nelerdir", "Muğla KentKart almak için ne gerekiyor?"

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Çok Değerlidir...

👓 TOPLAM GÖRÜNTÜLEME

⭐Haftanın En'leri

📜Son Yorumlar

DESTEKÇİLER

Bumerang - Yazarkafe
View My Stats sayaç