-->
--> BONCUK KIRTASİYE'YE DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ. --> -->YENİ REKOR 17 ARALIK PAZAR GÜNÜ TEKİL 2119 GİRİŞ OLMUŞTUR. BİZİ TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ. --> BULUNAN İŞYERLERİ SAHİPLERİNİN İSTEĞİ ÜZERİNE EKLENMEKTEDİR. BULAMADIĞINIZ İŞYERİ NUMARALARI İÇİN İŞYERİ SAHİPLERİNE TALEPTE BULUNABİLİRSİNİZ -->SİTEMİZ DÜZENLİ ARALIKLARLA GÜNCELLENMEKTEDİR. -->TAKLİTLERİMİZDEN SAKININ :) -->İŞYERİNİZİ EKLEMEK İSTİYORSANIZ YUKARIDAKİ MENÜLERİ KULLANABİLİRSİNİZ.

25 Mart 2015 Çarşamba

Tecrübe Konuşuyor Muğla'da
Gençlik ve Spor Bakanlığının başlattığı "Tecrübe Konuşuyor" adlı proje kapsamında Erdoğan Arıkan ve Rıdvan Dilmen Muğla'ya geliyor.






Tarih:26 Mart 2015 Perşembe
Saat: 15.00
Yer: Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi AKM A Salonu
Tag: #GSBTecrübeKonuşuyorMuğla
     
   Etkinliğe vali emniyet müdürü ve üst düzey yetkililer katıldı. Erdoğan Arıkan'ın öğrencilerden istek ve arzuları varsa #GSBTecrübeKonuşuyorMuğla tagından iletibileceğini söyledi. Öğrenciler büyük sorunları olan barınma ve kira fiyatları konusunda isteklerini dile getirdi. Eğlenceli ve bilgilendirici konuşmalarından ardından Rıdvan Dilmen ve Erdoğan Arıkan öğrencilerle fotoğraflar çektirdi. Etkinlikten Kareler;
Rıdvan Dilmen Muğla Rıdvan Dilmen Muğla
Kötekli City Ekibi;
Rıdvan Dilmen Muğla

Rıdvan Dilmen Muğla

etiketler: "Rıdvan Dilmen Muğla", "Rıdvan Dilmen Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde",  "Rıdvan Dilmen 2015 Muğla Tecrübe Konuşuyor", "Erdoğan Arıkan Muğla", "Erdoğan Arıkan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde",  "Erdoğan Arıkan 2015 Muğla Tecrübe Konuşuyor"


0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Çok Değerlidir...

👓 TOPLAM GÖRÜNTÜLEME

⭐Haftanın En'leri

📜Son Yorumlar

DESTEKÇİLER

Bumerang - Yazarkafe
View My Stats sayaç