-->
--> BONCUK KIRTASİYE'YE DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ. --> -->YENİ REKOR 17 ARALIK PAZAR GÜNÜ TEKİL 2119 GİRİŞ OLMUŞTUR. BİZİ TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ. --> BULUNAN İŞYERLERİ SAHİPLERİNİN İSTEĞİ ÜZERİNE EKLENMEKTEDİR. BULAMADIĞINIZ İŞYERİ NUMARALARI İÇİN İŞYERİ SAHİPLERİNE TALEPTE BULUNABİLİRSİNİZ -->SİTEMİZ DÜZENLİ ARALIKLARLA GÜNCELLENMEKTEDİR. -->TAKLİTLERİMİZDEN SAKININ :) -->İŞYERİNİZİ EKLEMEK İSTİYORSANIZ YUKARIDAKİ MENÜLERİ KULLANABİLİRSİNİZ.

11 Kasım 2015 Çarşamba

Teoman'la Yavaş Yavaş Vodafone FReeZone Konseri

  Sevgili okuyucularımız Teoman bu ay içinde Vodafone FReeZone sponsorluğunda Muğla'ya geliyor. Şimdiden Teoman severlerin sevinçlerini hissedebiliyorum. Biletix sitesinden giriş yaptığımızda bir alana bir bedava kapsamına girmediğini öğrendik bilgilerinize. Bu etkinlik tarihi çok yakın ve sabırsızlıkla beklediğiniz bilgileri paylaşıyorum...

Tarih: 24 Kasım 2015 Salı (Tarihi Biletix Sitesinden Güncel Takip Ediniz)

Yer: Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi
Saat: 20.00
Bilet Temin Yerleri:Kahve Diyarı Şubeleri
İletişim: 0532 204 52 02
Bilet Fiyatları;
1. Kategori - 67.50 TL 
2. Kategori - 56.50 TL
Biletix Sitesinden alınmıştır.
Biletix Sayfası İçin Tıklayın...



etiketler: "Teoman Muğla Konseri Ne Zaman?", "Teoman Muğla Konseri Saat Kaçta?", "Teoman Muğla Konseri Yeri", "Teoman Muğla Konseri Nerede Yapılacak", "Teoman Muğla Konseri bilet fiyatı", "Teoman Muğla Konseri Bilet satış yerleri"


0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Çok Değerlidir...

👓 TOPLAM GÖRÜNTÜLEME

⭐Haftanın En'leri

📜Son Yorumlar

DESTEKÇİLER

Bumerang - Yazarkafe
View My Stats sayaç