-->
--> BONCUK KIRTASİYE'YE DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ. --> -->YENİ REKOR 17 ARALIK PAZAR GÜNÜ TEKİL 2119 GİRİŞ OLMUŞTUR. BİZİ TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ. --> BULUNAN İŞYERLERİ SAHİPLERİNİN İSTEĞİ ÜZERİNE EKLENMEKTEDİR. BULAMADIĞINIZ İŞYERİ NUMARALARI İÇİN İŞYERİ SAHİPLERİNE TALEPTE BULUNABİLİRSİNİZ -->SİTEMİZ DÜZENLİ ARALIKLARLA GÜNCELLENMEKTEDİR. -->TAKLİTLERİMİZDEN SAKININ :) -->İŞYERİNİZİ EKLEMEK İSTİYORSANIZ YUKARIDAKİ MENÜLERİ KULLANABİLİRSİNİZ.

15 Temmuz 2016 Cuma

Pınar At Safari ve Binicilik Cafe İşletmesi

Doğa İçerisinde Farklı Bir Heyecan Yaşamaya Hazır Mısınız?

Adres: Çamlı mah. Köybüşü Sokak No: 46 Sedir Adası Yolu Marmaris


info@pinarhorsesafari.com


DAHA ÖNCEDEN AT BİNME DENEYİME SAHİP OLMAK GEREKLİ DEĞİLDİR.

ULAŞIM + ORMANDA AT SAFARİ + AMATÖR BİNİCİLİK EĞİTİMİ + GÖZLEME VEYA TOST+ ÇAY SERVİSİ ÖĞRENCİYE ÖZEL 50 TL











 “Pınar At Safari ve Binicilik Tesisi” dünyaca ünlü olan Marmaris beldesinin Çamlı köyündedir. Çiftliğimizde atlar, köpekler, kediler, kanatlı hayvanlar alemi ile, rahat bir ortamda birlikte yaşamaktayız. Hizmetlerimiz arasında; saatlik at turları, profesyonel dörtnal turları ve “Konaklamalı Turlar”, çocuklara özel binicilik aktiviteleri yapılmaktadır. Ayrıca doğum günü partileri, okul gezileri, düğün fotoğraf çekimleri de yapılmaktadır. Çiftliğimizde fast food yiyecek içecek hizmetleri ve kendin pişir kendin ye mangal aktiviteleri bulunmakta ve bütün bu imkanlar doğayla iç içe yapılmaktadır. Tesisimizde yarı kapalı yarı açık kafeteryamız mevcuttur toplamda 100 kişilik oturma kapasitesi mevcuttur. “Pınar At Safari Çiftliği ve Binicilik Tesisi” ilk olarak 2006 yılında faaliyet’ine başlamış; bölgenin en büyük at safari çiftliği konumundadır. Çiftliğimiz 15 dönüm arazi üzerinde olup at turlarımızı orman içerisinde doğal parkurda düzenlemekteyiz. Bu sebeple her yaşa ve tecrübeye uygun atlarımız mevcuttur. Biniciliği bir hayat biçimi olarak algılıyoruz, siz misafirlerimize bu yaşam tarzını sunmaktan mutluluk duyacağız.. Servis hizmetimiz konakladığınız yer ve mesafeye göre değişiklikler gösterebilir, normal şartlarda nisan 1 ve kasım 1 arası marmaris, içmeler, armutalan güzergahlarından servislerimiz mevcuttur. Tesisimiz Marmaristen yaklaşık olarak 20 dk sürmektedir. At safari Marmaris kırsalının bozulmamış doğasını keşfetmek için mükemmel bir yoldur. At safari ile kendinizi güzel ormanın ve doğanın içinde bulacak rehberlerimiz at binme süresince misafirlerimize eşlik edecektir. Ata binmeden önce profosyonel eğitmenlerimiz sizlere at hakkında 10 dk lık ön bilgi verecektir, Güvenlik amaçlı kask kullanılması zorunludur. Parkurlarda doğanın güzelliklerinden en iyi şekilde yararlanılmaktadır. At eşliğinde derelerden geçiş yaparak, doğal derelere girme şansı yakalayacaksınız. Bu aktivitenin sonunda servis ile gelen misafirlerimizi servisimiz alınan yere geri bırakacaktır. Fiyata dahil olanlar ata binme ve ekipmanlarını kullanma, rehberlik hizmeti ayrıca aktivite boyunca misafirlerimiz tarafımızdan sigortalıdır ve transfer hizmeti de ücrete dahildir. Tesisimizde WIFI mevcuttur.


etiketler: "Pınar Horse Safari Marmaris", "Marmaris Horse Safari", "Muğla Horse Safari", "Horse Safari Mugla", "Safari Muğla", "Muğla At Binicilik", "Muğla At Safari", "Marmaris At Safari", "Muğla Safari Yerleri", "Marmaris At Binicilik"

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Çok Değerlidir...

👓 TOPLAM GÖRÜNTÜLEME

⭐Haftanın En'leri

📜Son Yorumlar

DESTEKÇİLER

Bumerang - Yazarkafe
View My Stats sayaç