-->
--> BONCUK KIRTASİYE'YE DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ. --> -->YENİ REKOR 17 ARALIK PAZAR GÜNÜ TEKİL 2119 GİRİŞ OLMUŞTUR. BİZİ TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ. --> BULUNAN İŞYERLERİ SAHİPLERİNİN İSTEĞİ ÜZERİNE EKLENMEKTEDİR. BULAMADIĞINIZ İŞYERİ NUMARALARI İÇİN İŞYERİ SAHİPLERİNE TALEPTE BULUNABİLİRSİNİZ -->SİTEMİZ DÜZENLİ ARALIKLARLA GÜNCELLENMEKTEDİR. -->TAKLİTLERİMİZDEN SAKININ :) -->İŞYERİNİZİ EKLEMEK İSTİYORSANIZ YUKARIDAKİ MENÜLERİ KULLANABİLİRSİNİZ.

10 Ekim 2016 Pazartesi

Mastercard Ücretsiz Pazartesiler Kampanyası

    Mersin ve Muğla’da 17 Ekim’e kadar Her Pazartesi ilk 2 Ulaşım Harcamanız Ücretsiz!​​

Temassız Genç Bankkart ile Muğla'da denenmiştir.

Kampanya Koşulları:
  • Toplu taşıma araçlarına bindiğinizde temassız işaretini gördüğünüzde kartınızı bilet okuyucusuna okutarak ödemenizi basit, hızlı ve güvenli şekilde yapabilirsiniz.
  • 17 Ekim’e kadar Mersin ve Muğla illerinde her Pazartesi MasterCard logolu Ziraat temassız kart ile yapacağınız ilk iki şehir içi yolculuğunuz ücretsizdir.

  • Üzerinde Temassız ödeme amblemini gördüğünüz MasterCard logolu Ziraat kartlarınızla, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin ve Mersin İmar İnşaat, Tarsus toplu taşıma birliklerinin işlettiği toplu ulaşım araçlarında temassız ödeme yapabilirsiniz.

  • MasterCard logolu Temassız Bankkart veya kredi kartınızla ödeme yapabilmeniz için, kartınızı kart okuyucuya yaklaştırmanız yeterlidir.

  • MasterCard logolu Ziraat Bankkart’ınız ile ödeme yapabilmek için kartınıza para yüklemeniz gerekmektedir. Ziraat Temassız Bankkart’larınıza ATM’lerimizden para yükleyebilir veya otomatik yükleme talimatı verebilirsiniz. Detaylı bilgi için tıklayınız.

  • Yapacağınız ücretli temassız ödemelerde, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin ve Mersin İmar İnşaat ve Tarsus toplu taşıma araçları ile aynı ücret tarifesi geçerli olacaktır.

  • Ziraat Bankası kampanya koşullarında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı durdurma hakkına haizdir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Çok Değerlidir...

👓 TOPLAM GÖRÜNTÜLEME

⭐Haftanın En'leri

📜Son Yorumlar

DESTEKÇİLER

Bumerang - Yazarkafe
View My Stats sayaç