-->
--> BONCUK KIRTASİYE'YE DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ. --> -->YENİ REKOR 17 ARALIK PAZAR GÜNÜ TEKİL 2119 GİRİŞ OLMUŞTUR. BİZİ TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ. --> BULUNAN İŞYERLERİ SAHİPLERİNİN İSTEĞİ ÜZERİNE EKLENMEKTEDİR. BULAMADIĞINIZ İŞYERİ NUMARALARI İÇİN İŞYERİ SAHİPLERİNE TALEPTE BULUNABİLİRSİNİZ -->SİTEMİZ DÜZENLİ ARALIKLARLA GÜNCELLENMEKTEDİR. -->TAKLİTLERİMİZDEN SAKININ :) -->İŞYERİNİZİ EKLEMEK İSTİYORSANIZ YUKARIDAKİ MENÜLERİ KULLANABİLİRSİNİZ.

7 Nisan 2019 Pazar


PROJENİN AMACI

Her çocuk aynı şartlarda doğup,büyümüyor maalesef. Hayatın tanıdığı fırsatlar herkes için eşit değil. Ama fırsatları herkes için minimum da olsa eşitlemeye çalışmak bizlerin elinde.Dünyayı daha güzel bir hale getirecek olan çocuklarımız için elimizden gelenin fazlasını yapmak sözüyle çıktık bu yola.

Dünyayı daha yaşanır bir yer kılabilmek için herkesin üzerine düşen görevler var... Eğer sırtınıza bir pelerin geçirip dünyayı kurtaracak kadar iddialı değilseniz, o pelerini size en yakın geri dönüşüm kutusuna bırakarak da geleceğimiz için çok önemli bir katkıda bulunabilirsiniz. Çöpe atmak yerine geri dönüşüme kazandırdığınız eski kıyafetlerin uzun vadede bize ’geri dönüşü’ bu katkının ne kadar büyük olduğunun en net göstergesi. Biz de bu dünya görüşü kapsamında giymediğiniz bağışlamak istediğiniz çocuk kıyafetlerini hazırladığımız geri dönüşüm kutularına bağışlamak. Hem geri dönüşüme hem de ihtiyaç sahibi çocuklarımıza yardım sağlamak...

                                                            
                                 Siz Ne Yapabilirsiniz

Eğer Ben Ne Yapabilirim? Sorusunu kendinize soruyorsanız gardırobunuzda kullanmadığınız iyi durumda kıyafetlerinizi ayrıştırıp, gördüğünüz yardım ve geri dönüşüm kutularına bırakabilirsiniz...
Bu topladığımız yardımları staja gittiğimiz okullarda arkadaşlarımızın sınıflarda belirlediği geleceğimiz olan çocuklara ulaştırmak ana hedefimiz.

BİZLERE ULAŞABİLECEĞİNİZ İLETİŞİM ADRESİMİZ


E-Posta: 
uyarcemal@gmail.com
dilanogulmus@hotmail.com
aysedeveli1906@gmail.com
gulsumtfn05@gmail.com
crazy_sinem@gmail.com



etiketler; "Muğla Menteşe Kötekli  Kıyafet Toplama Kampanyası?", "Kötekli   Kıyafet Toplama Kampanyası", "Muğla Kötekli   Kıyafet Toplama Kampanyası", "Muğla Menteşe  Kıyafet Toplama Kampanyası"

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Çok Değerlidir...

👓 TOPLAM GÖRÜNTÜLEME

⭐Haftanın En'leri

📜Son Yorumlar

DESTEKÇİLER

Bumerang - Yazarkafe
View My Stats sayaç