-->
--> BONCUK KIRTASİYE'YE DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ. --> -->YENİ REKOR 17 ARALIK PAZAR GÜNÜ TEKİL 2119 GİRİŞ OLMUŞTUR. BİZİ TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ. --> BULUNAN İŞYERLERİ SAHİPLERİNİN İSTEĞİ ÜZERİNE EKLENMEKTEDİR. BULAMADIĞINIZ İŞYERİ NUMARALARI İÇİN İŞYERİ SAHİPLERİNE TALEPTE BULUNABİLİRSİNİZ -->SİTEMİZ DÜZENLİ ARALIKLARLA GÜNCELLENMEKTEDİR. -->TAKLİTLERİMİZDEN SAKININ :) -->İŞYERİNİZİ EKLEMEK İSTİYORSANIZ YUKARIDAKİ MENÜLERİ KULLANABİLİRSİNİZ.

25 Temmuz 2020 Cumartesi

Sınav sürecinin tamamlanmasına günler kala Muğla Kötekli yeni öğrencilerini bekliyor. Kötekli'yi düşünen yeni öğrenciler Kötekli hakkında bazı soruları araştırıyor. Google arama verilerine göre öğrencilerin cevap aradığı başlıca sorular şunlar olarak görülüyor.

"Muğla Kötekli Nasıl Bir Yer? "
"Muğla Kötekli Gezilecek Yerler? "
"Muğla Kötekli Öğrenci Yurtları "
"Muğla Kötekli Öğrenci Apartları"
"Muğla Kötekli'nin denize kıyısı var mı?"
"Muğla Kötekli'de kaç öğrenci var?"
"Muğla Kötekli Ekşi"
"Muğla Kötekli hangi ilçeye bağlı?"
"Muğla Kötekli öğrenciye kiralık ev"
"MSKÜ Taban Puanları 2020"
"Muğla Kötekli ulaşımı nasıl?"

öğrencilerin yukarıda aradığı soruların birçoğu daha önce sitemizde yayınlanan S.S.S sayfamızda cevap buluyor. Corona virüs dolayısıyla günlerdir cirosu düşen esnaf sınav sonuçlarının açıklanmasıyla oluşacak sirkülasyonu dört gözle bekliyor. Sınav sürecinin tamamlanıp tercihlerin verilmesinden sonra kayıtların uzaktan olabileceği yönünde beklentiler olsa da Kötekli'de yurt çıkmayıp ev apart yurt arama telaşına düşecek öğrenciler sitemiz yine bir rehber niteliği taşıyor. Bu yazıyı okuduğunuzda muhtemelen burayı gelmeyi düşünüyor veya kazanmış durumda olacaksınız. Bu zorlu dönemde eğitim ve öğrenim hayatınızda Kötekli City ailesi olarak başarılar diliyoruz. Aşağıda yayınladığımız linklerden cevabını aradığınız sorulara cevap bulabilirsiniz.


0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Çok Değerlidir...

👓 TOPLAM GÖRÜNTÜLEME

⭐Haftanın En'leri

📜Son Yorumlar

DESTEKÇİLER

Bumerang - Yazarkafe
View My Stats sayaç