-->
--> BONCUK KIRTASİYE'YE DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ. --> -->YENİ REKOR 17 ARALIK PAZAR GÜNÜ TEKİL 2119 GİRİŞ OLMUŞTUR. BİZİ TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ. --> BULUNAN İŞYERLERİ SAHİPLERİNİN İSTEĞİ ÜZERİNE EKLENMEKTEDİR. BULAMADIĞINIZ İŞYERİ NUMARALARI İÇİN İŞYERİ SAHİPLERİNE TALEPTE BULUNABİLİRSİNİZ -->SİTEMİZ DÜZENLİ ARALIKLARLA GÜNCELLENMEKTEDİR. -->TAKLİTLERİMİZDEN SAKININ :) -->İŞYERİNİZİ EKLEMEK İSTİYORSANIZ YUKARIDAKİ MENÜLERİ KULLANABİLİRSİNİZ.

28 Ağustos 2021 Cumartesi

Geçen yıl Covid-19 salgının eylül ayında artması nedeniyle yüzyüze eğitime başlayamayan MSKÜ'nün bu yıl yüzyüze başlaması bekleniyor. Tedbirlerle açılması beklenen Üniversitenin bazı derslerin uzaktan eğitimle bazı derslerin yüzyüze olarak yapılacağı da açıklamalardan anlaşılıyor.


 Üniversitenin öğrencilerden en büyük beklentisi aşılarını tamamlamış olarak gelmesi gibi görünüyor. Açıklanan Cumhurbaşkanlığı önlemleri kapsamında aşı yaptırmayan öğrencilerden 72 saat geçerli PCR testi yaptırması gerekiyor. Okul girişlerinde bu testlerin sonuçlarına bakılacağı da yapılan açıklamalar arasında. Üniversitenin fiziki kapasitesi elverdiği kadar an az öğrenci sayısıyla derslere öğrenci alınacağı yapılan açıklamalar arasında.


 Sonuç olarak bakacak olursak aşı yaptırmanın hem kendi hem başkasının sağlığı açısından önemli olduğunu görüyoruz. Aksi halde sürekli yaptırılan PCR testinin burun ve boğaz sağlığı açısından hoş olmadığı kanaati içindeyiz :) son olarakta üniversitenin şu an için 20 Eylül 2021 tarihinde açılması öngörülüyor. Şimdiden Covidsiz bir eğitim öğretim yılı diliyoruz. Umarız şu beladan kurtulur yokuşları beraber çıkarız :)


0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Çok Değerlidir...

👓 TOPLAM GÖRÜNTÜLEME

⭐Haftanın En'leri

📜Son Yorumlar

DESTEKÇİLER

Bumerang - Yazarkafe
View My Stats sayaç