-->
--> BONCUK KIRTASİYE'YE DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ. --> -->YENİ REKOR 17 ARALIK PAZAR GÜNÜ TEKİL 2119 GİRİŞ OLMUŞTUR. BİZİ TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ. --> BULUNAN İŞYERLERİ SAHİPLERİNİN İSTEĞİ ÜZERİNE EKLENMEKTEDİR. BULAMADIĞINIZ İŞYERİ NUMARALARI İÇİN İŞYERİ SAHİPLERİNE TALEPTE BULUNABİLİRSİNİZ -->SİTEMİZ DÜZENLİ ARALIKLARLA GÜNCELLENMEKTEDİR. -->TAKLİTLERİMİZDEN SAKININ :) -->İŞYERİNİZİ EKLEMEK İSTİYORSANIZ YUKARIDAKİ MENÜLERİ KULLANABİLİRSİNİZ.

6 Haziran 2014 Cuma

Modhotel.Com Öğrenciye İş İmkanları Sunuyor...
Yazın gelmesiyle birlikte iş aramaya başlayan çoğu öğrencinin iş bulma olanaklarını arttıran bir site olan modhotel.com sizleri bekliyor. Muğla merkez ve ilçelerinde de iş imkanı geniş olan otel işlerini ayağınıza getiriyor. Marmaris, Bodrum, Datça ve diğer ilçelerde okuyan turizm öğrencilerine staj fırsatları sunuyor. Barmen, Barboy, Resepsiyonist ve daha birçok kategoride aramayı daraltabilirsiniz.


Başvuru: ModHotel.Com

Etiketler: "Muğla Kötekli İş İlanları", "Muğla Yazlık İşçi İlanları", "Muğla Otelleri İşçi Alımı", "Marmaris Otellerinde İş Bul", "Öğrenciye İş Bul", "Muğla Turizm Staj Yerleri". "Bodrum İş İlanları Otel", "Kötekli Part Time İş", "Datça İş İlanları", "Yazlık İş İlanları"

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Çok Değerlidir...

👓 TOPLAM GÖRÜNTÜLEME

⭐Haftanın En'leri

📜Son Yorumlar

DESTEKÇİLER

Bumerang - Yazarkafe
View My Stats sayaç