-->
--> BONCUK KIRTASİYE'YE DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ. --> -->YENİ REKOR 17 ARALIK PAZAR GÜNÜ TEKİL 2119 GİRİŞ OLMUŞTUR. BİZİ TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ. --> BULUNAN İŞYERLERİ SAHİPLERİNİN İSTEĞİ ÜZERİNE EKLENMEKTEDİR. BULAMADIĞINIZ İŞYERİ NUMARALARI İÇİN İŞYERİ SAHİPLERİNE TALEPTE BULUNABİLİRSİNİZ -->SİTEMİZ DÜZENLİ ARALIKLARLA GÜNCELLENMEKTEDİR. -->TAKLİTLERİMİZDEN SAKININ :) -->İŞYERİNİZİ EKLEMEK İSTİYORSANIZ YUKARIDAKİ MENÜLERİ KULLANABİLİRSİNİZ.

8 Haziran 2014 Pazar

Yeni Gelenler İçin Muğla Rehberi
Merhaba sevgili okurlarımız bugün yazımızın başlığından da anlaşılabileceği gibi Muğla'ya yeni gelenler için bir rehber hazırladık.




Muğla'ya İlk Adım;
Muğla'ya ilk adım attığınızda Yeni Muğla Otogarında olursunuz tabi arabayla gelmediyseniz. Otogarda firmanızın servisi varsa sizi isteğiniz yere bırakacaktır. Servisler acentalar arkasındaki otoparkta bulunur. Kayıt zamanı geldiyseniz sizleri belediye ve emniyet güçleri karşılayacaktır.  Otogarda  içerisinde taksi durağı bulunuyor. . Üniversiteye gidecek öğrenciler Kötekli - Yeniköy otobüsüne  binmelidirler. Otobüslerde Kent Kart ve  KYK'ya gidecekler Kötekliye girişteki ilk durakta inmelidirler. Zaten en büyük yerleşim yurt alanıdır. Kötekli'de yaşayacaksanız sitemizde işinize yarayacak birçok şey bulabilirsiniz.



Etiketler: "Muğla Rehberi", "Kötekli Rehberi", "Muğlaya İlk Adım", "Muğla Yeni Gelen Rehberi", "Muğla Rehber", "Muğla Otogarı", "Muğla Seyahat Acentaları", "Muğla Acemi Rehberi", "Muğla'da Ne Nerede", "Köteklide Ne Nerede?"

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Çok Değerlidir...

👓 TOPLAM GÖRÜNTÜLEME

⭐Haftanın En'leri

📜Son Yorumlar

DESTEKÇİLER

Bumerang - Yazarkafe
View My Stats sayaç