-->
--> BONCUK KIRTASİYE'YE DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ. --> -->YENİ REKOR 17 ARALIK PAZAR GÜNÜ TEKİL 2119 GİRİŞ OLMUŞTUR. BİZİ TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ. --> BULUNAN İŞYERLERİ SAHİPLERİNİN İSTEĞİ ÜZERİNE EKLENMEKTEDİR. BULAMADIĞINIZ İŞYERİ NUMARALARI İÇİN İŞYERİ SAHİPLERİNE TALEPTE BULUNABİLİRSİNİZ -->SİTEMİZ DÜZENLİ ARALIKLARLA GÜNCELLENMEKTEDİR. -->TAKLİTLERİMİZDEN SAKININ :) -->İŞYERİNİZİ EKLEMEK İSTİYORSANIZ YUKARIDAKİ MENÜLERİ KULLANABİLİRSİNİZ.

18 Eylül 2017 Pazartesi

Kentkart Vize İşlemi İçin Son Tarih 1 Ekim!
İndirimli (öğrenci) elektronik seyahat kartları için son vize tarihi 1 Ekim 2017. Muğla Büyükşehir Belediyesinin, MUTTAŞ toplu taşıma araçları ile Özel Toplu Taşıma Araçlarında (ÖTTA) kullanıma sunduğu kişiselleştirilmiş indirimli (öğrenci) elektronik seyahat kartlarından, basım ve vize işlemi 08/09/2017 tarihinden önce yapılan seyahat kartlarının, 01/10/2017 tarihine kadar vize yaptırılması gerekiyor. Büyükşehir Belediyesinin www.mugla.bel.tr adresinde bulunan “Hizmetler” bölümünde belirtilen Kişiselleştirilmiş Kent Kart Başvuru ve Vizeleme Noktalarına giderek güncel öğrencilik durumunu gösterir belge ile müracaat edilmesi durumunda anlık olarak ücretsiz vize işlemi yapılacaktır. 08.09.2017 tarihinden sonra kişiselleştirilmiş öğrenci seyahat kartı temin eden veya vize işlemi yaptıran vatandaşlarımız seyahat kartlarını 01.10.2018 tarihine kadar kullanabilecekler.

Gerekli Evraklar;

  • Nüfus Cüzdanı ve Bir Adet Fotokopisi 
  • Bir Adet Vesikalık Fotoğraf (Son 6 ay içerisinde çekilmiş)  
  • Öğrenci Belgesi 
  • Başvuru Esnasında Yatırılacak 10 TL Kart Ücreti 
Başvuru Noktası;
Menteşe İçindir.
-Kötekli pazaryeri Seyahat Kartları Başvuru Merkezi 
-Emirbeyazıt Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:14 Muğla Büyükşehir Belediyesi 2 Nolu Hizmet Binası

Kaynak:

1 yorum:

  1. bikmadiniz bahane bulup her sene kart parasi almak icin oyun yapmaktan. neyin vizesi bu. izmirde bile kac sene kullaniliyor bu mugla kendini ne saniyor?

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Çok Değerlidir...

👓 TOPLAM GÖRÜNTÜLEME

⭐Haftanın En'leri

📜Son Yorumlar

DESTEKÇİLER

Bumerang - Yazarkafe
View My Stats sayaç